Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.19)

Pénzcentrum2018. szeptember 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.09.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.09.19).

36 órás előrejelzés

Szerdán reggel napos időre időre ébredhetünk, csak kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul. Napközben is sokat fog sütni a nap, de időnként felhők megzavarhatják a napsütést, viszont az ország legnagyobb részén csapadék továbbra sem várható, legfeljebb kis eséllyel a nyugati határnál alakulhat ki egy-egy rövid ideig tartó futó zápor. A déli-délkeleti szél a legtöbb helyen gyenge, mérsékelt marad, de az Alföld déli és középső tájain előfordulhatnak élénk délkeleti széllökések. A legmelegebb órákban 27 és 30 fok között értékeket mérhetünk.

Csütörtök reggel is túlnyomóan napos időre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. A szél gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 8 és 15 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán az ország legnagyobb részén száraz utakra, sok napsütésre számíthatunk, így leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. A nyugati határnál azonban kis eséllyel egy-egy rövid ideig tartó zápor kialakulhat, így errefelé előfordulhatnak vizes, csúszós útszakaszok. Az Alföld déli és középső tájain megélénkülhet a délkeleti szél, ami lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem kell fronthatástól tartani. A hűvös reggeli időben nagy lesz a megfázásveszély, ezért továbbra is érdemes lesz rétegesebben öltözködni, különösen északkeleten és a mélyebben fekvő völgyekben. A reggeli hidegben az ízületi panaszok és a kopásos eredetű bántalmak felerősödhetnek. Nagy lesz a hőingadozás a reggel és a délután között, emiatt egyeseknél enyhébb migrén, vérnyomás-ingadozás, fáradékonyság kialakulhat. Használjuk ki a nyugodt, napos időt, tegyünk hosszabb sétákat a szabadban! Immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk friss idénygyümölcsöket, növeljük a C-vitamin bevitelének mennyiségét!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,