Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.04)

Pénzcentrum2018. szeptember 4. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.09.04).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.09.04).

36 órás előrejelzés

Kedden továbbra is erősen felhős, borongós időre számíthatunk, többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok. Hajnalban a csapadékmentes tájakon pára-, ködfoltok képződhetnek. A légmozgás főként nyugaton és északkeleten lehet élénk, a zivatarokat pedig erős, akár viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 13-18, délután 20-26 fok várható.

Szerdán már több lesz a napsütés, de még több helyen előfordulhat kisebb eső, főként északkeleten zápor, zivatar. A Dunántúlon, és délután északkeleten is feltámad az északi-északnyugati szél. Napközben 23-28 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden többfelé előfordulhat eső, zápor, zivatar, melyek környezetében csúszós, vizes útszakaszokra lehet számítani. Zivatarok környezetében viharos széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását, hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. A felhőszakadások idején vízátfolyások kialakulhatnak. Zivataroktól függetlenül főként az ország nyugati, északkeleti tájain ronthatják élénk széllökések a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem lesz front fölöttünk, ugyanakkor a párás, fülledt időben főként az idősek és a légzőszervi megbetegedéssel küzdők nehézlégzést, légszomjat és mellkasi fájdalmat tapasztalhatnak. Zivatarok környezetében romolhat az asztmások állapota. A szelesebb tájakon fejfájás, ingerlékenység előfordulhat. Záporok, zivatarok idején hő- és komfortérzetünk jelentősen romolhat. Immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk friss idénygyümölcsöket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,