Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.08.19)

Pénzcentrum2018. augusztus 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.08.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.08.19).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel napos időre ébredhetünk, délen és nyugaton viszont időnként felhők takarhatják a napot, de csapadék sehol sem valószínű. Az északias szél gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 14-20 fok között alakul. Napközben sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak néhol az északi tájakon és a déli határ közelében alakulhat ki egy-egy rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. A Dunától keletre megélénkülhet az északias szél. A csúcshőmérséklet 3 és 34 fok között alakul.

Hétfő reggel is kevés felhő lesz az égen, csapadék sehol sem várható. A szél gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap néhol az északi tájakon, valamint a déli határ közelében fordulhat elő egy-egy kisebb zápor, esetleg zivatar, melynek környezetében nedvessé, csúszóssá válhatnak az utak, átmenetileg feltámadhat a szél. A Dunától keletre többfelé élénk északias széllökések csökkenthetik kissé a járművek menetstabilitását. A napos időben vezetés közben érdemes napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap sem lesz front térségünkben, azonban a melegre fokozottan érzékenyek körében fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Emellett alvászavar, fáradékonyság, koncentrálási problémák is előfordulhatnak. Az UV-sugárzás országszerte erős lesz, gondoskodjunk bőrünk védelméről! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem, valamint kerüljük a nehéz, zsíros ételek fogyasztását!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,