Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.08.12)

Pénzcentrum2018. augusztus 12. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.08.12).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.08.12).

36 órás előrejelzés

Vasárnap országszerte sok napsütésre, kevés felhőre van kilátás, csapadék nem várható. Keleten, északkeleten eleinte élénk lehet az északi-északkeleti szél, majd délutánra ott is gyengül a légmozgás. Hajnalban 14-20, délután 28-33 fokot mérhetünk.

Hétfőn is sok lesz a napsütés, csak kevés felhő lesz az égen, csapadéknak kicsi az esélye. A délies szél többfelé megélénkül, mellyel együtt egyre melegebb levegő érkezik hazánkba. A reggeli 15-20 fokot követően napközben 31-36 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap száraz utakra készülhetnek az útnak indulók. A hajnali órákban helyenként pára-, ködfoltok alakulhatnak ki északon, mely átmenetileg lecsökkenthetik a látástávolságot. A napos időben ajánlott lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap már csak a hidegfrontra fokozottan érzékenyeknél jelentkezhet fejfájás, görcsös panaszok. Hajnalban elsősorban a hűvösebb északi tájakon fokozódhatnak a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A friss reggelt követően gyorsan melegszik az idő, ami megterhelő lehet egyesek számára. A meleg időben migrén, fáradékonyság, vérnyomás-ingadozás alakulhat ki. Többfelé erős UV-sugárzásra készülhetünk, ezért gondoskodjunk bőrünk védelméről! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem, valamint kerüljük a nehéz, zsíros ételek fogyasztását!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,