Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.05)

Pénzcentrum2018. július 5. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.07.05).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.07.05).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön ismét napos-gomolyfelhős idő várható, záporok, zivatarok elszórtan, főleg nyugaton és északon fordulhatnak elő. A délnyugatira forduló szél miatt tovább melegszik az idő, délután már 28-33 fokot mérhetünk. Pénteken egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően befelhősödik az ég és többfelé kell záporokra, zivatarokra készülni. Heves zivatarok is előfordulhatnak. Az északnyugatira forduló szelet néhol élénk lökések kísérhetik. Napközben 25-32 fokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön főként nyugaton és északon alakulhatnak ki záporok, zivatarok, melyek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, és átmenetileg hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Néhol élénk nyugati, délnyugati szél csökkenti kissé a járművek menetstabilitását. A sok napsütés miatt érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeiket, házikedvenceiket ne hagyják a tűző napon álló, zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön sem várható fronthatás térségünkben, de a fokozatosan melegedő, egyre fülledtebb idő miatt, a melegre érzékenyek körében fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, fáradékonyság jelentkezhet. Egyeseknél álmatlanság, alvászavarok előfordulhatnak. Az UV-sugárzás többfelé erős, néhol nagyon erős lesz, így a napon tartózkodók gondoskodjanak bőrük megfelelő védelméről!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,