Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.03)

Pénzcentrum2018. július 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.07.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.07.03).

36 órás előrejelzés

Kedden túlnyomóan napos időre készülhetünk, leginkább keleten és délen növekedhet meg a gomolyfelhőzet, gyenge zápor csak itt alakulhat ki. A szél csak helyenként északon, északkeleten élénkül majd meg. Délután a legmelegebb órákban 25-29 fok várható. Szerdán napos-gomolyfelhős idő ígérkezik. Elszórt zápor, zivatar délnyugaton, délen alakulhat ki. Csak néhol északon lehet élénk a nyugati szél. Egyre enyhébb reggelekre ébredhetünk, hajnalban már mindenütt 10 fok feletti értékeket mérhetünk. Délután 26-31 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden sem várható említésre méltó csapadék, így száraz utakra készülhetünk szerte az országban. Az élénk nyugati, északnyugati szél kissé lecsökkenti a járművek menetstabilitását. A sok napsütés miatt érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem várható fronthatás térségünkben, de a fokozatosan melegedő idő miatt, a melegre érzékenyek körében fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, fáradékonyság jelentkezhet. Egyeseknél álmatlanság, alvászavarok is előfordulhatnak. Hajnalban a hűvösebb helyeken még felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Érdemes hosszabb időt tölteni a szabadban, de az UV-sugárzás többfelé erős lesz, így a napon tartózkodók gondoskodjanak bőrük megfelelő védelméről!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,