Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.02)

Pénzcentrum2018. július 2. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.07.02).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.07.02).

36 órás előrejelzés

Hétfőn változóan felhős időre készülhetünk, északkeleten és délnyugaton lehet több felhő az égen, másutt több órára kisüt a nap. Csapadékra nem kell számítani. Az északi, északnyugati szelet, helyenként élénk lökések kísérhetik. Hajnalban 5-12, délután 21-27 fokot mérhetünk, délen lesz a legmelegebb.

Kedden többnyire napos időre készülhetünk, de időnként erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Egy-egy jelentéktelen zápor legfeljebb nyugaton alakulhat ki. A szél csak helyenként északkeleten élénkül majd meg. Emelkednek a hajnali minimumok, 8-15 fok valószínű, napközben pedig 24-29 fokig melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadék nem valószínű, így száraz utakra készülhetünk szerte az országban. Az élénk északi, északnyugati szél kissé lecsökkenti a járművek menetstabilitását. A sok napsütés miatt érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is frontmentes időre készülhetünk. Hűvös lesz a reggel, főleg az északi tájakon, emiatt az ízületi bántalmakban szenvedők panaszai felerősödhetnek. A gyorsan emelkedő hőmérséklet a melegre érzékenyeknél fejfájást, migrént, vérnyomás-ingadozást idézhet elő. A helyenként megélénkülő szél még alvászavarokat, nyugtalanságot okozhat egyeseknél, de a sok napsütés jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Érdemes hosszabb időt tölteni a szabadban, de az UV-sugárzás többfelé lesz erős, nagyon erős, így a napon tartózkodók gondoskodjanak bőrük megfelelő védelméről! A hűvös reggel és a hőérzetünket csökkentő szél miatt érdemes kicsit rétegesebben öltözködni!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,