Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.06.27)

Pénzcentrum2018. június 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.06.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.06.27).

36 órás előrejelzés

Szerdán felhős, borongós idő valószínű esővel, záporokkal, főként nyugaton egy-egy beágyazott zivatar is előfordulhat. Az északi-északkeleti szél sokfelé feltámad, helyenként felerősödik. A csúcshőmérséklet csupán 18-26 fok között alakul, a legmelegebb északkeleten lehet, ahol a legkevésbé várható csapadék.

Csütörtök virradóra sokfelé, reggel főként a Dunántúlon és északon, északkeleten várható eső, zápor, utóbbi tájakon egy-egy zivatar. Északkeleten és a Dunántúlon élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalra 13 és 18 fok közé hűl a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán borongós, többfelé csapadékos időre van kilátás, az eső mellett helyenként beágyazott zápor, nyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat. Emiatt vizes, csúszós utakra számítsanak a közlekedők, helyenként vízátfolyások is kialakulhatnak. Többfelé élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél, ez jelentősen csökkentheti a menetstabilitást. Vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerda délután kelet, délkelet felől kettősfront éri el térségünket, így mind a meleg-, mind a hidegfrontra érzékenyek kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak. A szív- és érrendszeri betegségben szenvedők rosszabbul érezhetik magukat, gyakoribb lehet a fejfájás, migrénes panasz, ingadozhat a vérnyomás. Főként keleten, északkeleten fülledtebbé válik a levegő, ott légszomj, rosszullét is jelentkezhet Az élénk, erős légmozgás hatására viszont romolhat a hőérzet, feszültebbek, nyűgösebbek lehetünk. Öltözzünk rétegesen, ne hagyjuk otthon az esernyőket sem!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,