Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.19)

Pénzcentrum2018. április 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.04.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.04.19).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nem várható. Többfelé élénk, keleten, északkeleten olykor erős lehet az északi-északnyugati szél. Délutánra 22 és 26 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken is marad a túlnyomóan napos, száraz idő, legfeljebb vékony fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Keleten, délkeleten feltámad az északkeleti szél. Hajnalban 5-12, délután 19-25 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön országszerte napos, száraz időre van kilátás, így leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. Az északi-északnyugati szelet többfelé élénk, keleten, északkeleten egy-egy erős lökés kísérheti, ez csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön frontmentes, napos időre van kilátás, csupán a kissé hűvösebb reggeli órákban jelentkezhet kisebb fájdalom az ízületi panaszokkal élők körében. A szelesebb tájakon enyhe fejfájás, nyugtalanság is előfordulhat. A napos időben javul hangulatunk, közérzetünk, ugyanakkor a déli órák környékén az UV-sugárzás többfelé elérheti az erős fokozatot, ezért ügyeljünk bőrünk védelmére, viseljünk napszemüveget! Egészségünk megőrzése érdekében fogyasszunk minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,