Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.11)

Pénzcentrum2018. április 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.04.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.04.11).

36 órás előrejelzés

Szerdán gyakran zavarhatják felhők a napsütést, egy-egy zápor esetleg zivatar elsősorban a Dél-Alföldön, a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegységben fordulhat elő. Északnyugaton a déli-délkeleti, az Alföld déli felén az északkeleti szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban északon, északkeleten pára-, ködfoltok képződhetnek, a hőmérséklet 6 és 11 fok közé csökken. Délutánra 20 és 25 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön kezdetben sok lesz a napsütés, délnyugaton néhol párásan indulhat a reggel, majd délutántól nyugat-délnyugat felől erős felhősödés kezdődik, és a Dunántúlon záporok, zivatarok kialakulására kell számítani. A keleti országrész kivételével feltámad a délkeleti szél, északnyugaton erős lökések is lehetnek. Hajnalban 7-13, délután 22-27 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán hajnalban, reggel főként északon, északkeleten okozhatnak pára-, illetve ködfoltok korlátozott látási viszonyokat. Napközben egy-egy zápor, esetleg zivatar főként a Dél-Alföldön, a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegységben fordulhat elő átmenetileg vizes, csúszós útszakaszokat eredményezve. Északnyugaton a déli-délkeleti, az Alföld déli felén az északkeleti szelet kísérhetik élénk lökések, ez kissé csökkentheti a menetstabilitást. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem várható fronthatás, viszont a melegedésre érzékenyek fejfájást, migrént, koncentrálási problémákat, fáradékonyságot tapasztalhatnak. A szelesebb északnyugati és dél-alföldi tájakon ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat. Ugyanakkor kellemes hőmérsékletű, tavasz időben lesz részünk, érdemes kimozdulni a szabadba. Egy-egy zápor, esetleg zivatar a középső és déli tájakon fordulhat elő, ezek környezetében átmenetileg romolhat az asztmások állapota.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,