Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.28)

Pénzcentrum2018. március 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.03.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.03.28).

36 órás előrejelzés

Szerdán elsősorban északon és az Alföldön készülhetünk délután záporokra, emellett hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, a legtöbb napsütés keleten, délkeleten várható. A déli-délnyugati szél főként a Dunántúlon élénkül meg többfelé. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul.

Csütörtökön borongós, sokfelé esős idő lesz jellemző. Kezdetben többfelé, délután inkább már csak keleten lesz élénk a déli-délnyugati szél. Az enyhe hajnalt követően napközben 9-13 fok valószínű. Több csapadékra a Dunántúlon számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán eleinte főként az Alföld középső részén és helyenként nyugaton okozhat pára, köd korlátozott látási viszonyokat. Délután elsősorban északon és az Alföldön okozhat kisebb eső, egy-egy zápor nedves, csúszós útszakaszokat. Hazánk nagy részén hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, a napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A déli-délnyugati szél elsősorban a Dunántúlon élénkülhet meg és csökkentheti kissé a menetstabilitást. Érdemes időben elindulni, a változékony időben figyelmetlenebbek lehetnek a sofőrök, csökken a reakcióidő. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán kettős fronthatás érvényesül. A fokozottan érzékeny körében a melegfrontra és a hidegfrontra jellemző tünetek is jelentkezhetnek, migrén és görcsös fejfájás is panaszokat okozhat. Felléphetnek továbbá keringési problémák, vérnyomás-ingadozás, rosszullét. A fronttevékenység azokat is megviselheti, akik nem frontérzékenyek, így ajánlott a könnyebb ételeket fogyasztása. Még hideg lesz a reggel, emiatt a kopásos és reumatikus panaszok felerősödhetnek, érdemes rétegesen öltözködni. Emellett pedig ne feledkezzünk meg immunrendszerünk védelméről sem!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,