Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.19)

Pénzcentrum2018. március 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.03.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.03.19).

36 órás előrejelzés

Hétfőn marad a borús, többfelé csapadékos idő. Sokfelé várható havazás, hószállingózás, de a keleti-délkeleti határ mentén, havas eső, ónos eső, eső is előfordulhat. Többfelé élénk, nyugaton és északkeleten helyenként erős lesz az északi-északkeleti szél. Délután -3 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden keleten, északkeleten még kisebb havazás, hózápor kialakulhat. A Dunántúlon és a középső országrészben már felszakadozik, elvékonyodik a felhőzet, a nap is előbújhat hosszabb-rövidebb időszakokra. Főként ezeken a tájakon és az északkeleti határ mentén kísérhetik élénk, erős lökések az északnyugati szelet. Hajnalban -1, -6, délután -1, +5 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőre virradóra dél felől ismét havazás kezdődik. Sokfelé hó, a keleti-délkeleti határ mentén ónos eső, havas eső és eső is előfordulhat. Kiemelten figyeljünk az utakon és tartsunk nagyobb követési távolságot, rendkívül csúszósak lehetnek az utak. A viharos széllökések megszűnnek, de sokfelé még élénk, nyugaton és északkeleten helyenként erős szél csökkenti a menetstabilitást, illetve a havas tájakon hófúvásra, hótorlaszokra kell készülni.
Indulás előtt mindenképp tájékozódjunk! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn fronthatás nem érvényesül, ugyanakkor a hirtelen jött lehűlés sokak szervezetét megterheli. Hajnalra jelentősen lehűl a levegő és nappal is télies időre kell készülni, ami felerősítheti a kopásos és reumás ízületi fájdalmakat. A többfelé szeles időben fejfájás, ingerültség, rossz közérzet előfordulhat. A szél miatt a hőérzet több fokkal az amúgy is alacsony értékek alatt alakulhat. Öltözzünk melegen, rétegesen, fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,