Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.15)

Pénzcentrum2018. március 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.03.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.03.15).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és több helyen előfordulhat kisebb eső, zápor, délen-délkeleten egy-egy zivatar is. Emellett legalább rövid időszakokra a legtöbb helyen kisüt a nap. A Dunántúlon feltámad a déli-délkeleti szél, egy-egy erős lökés is lehet. Délután 8-15 fokot mérhetünk, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Pénteken sokfelé várható eső, zápor, délután csökken átmenetileg a felhőzet délnyugat felől. A déli-délkeleti szél a Dunántúlon nyugatiasra fordul, a déli felén megerősödik. Hajnalban 2-8, délután 6-16 fok várható, északkeleten alacsonyabb, délnyugaton magasabb értékekkel.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön több helyen előfordulhat kisebb eső, zápor, az Alföld déli, délkeleti részén egy-egy zivatar is, így vizes, csúszós útszakaszokkal találkozhatnak az útnak indulók. A Dunántúlon a feltámadó déli-délkeleti szél csökkentheti a menetstabilitást. Szétszórtak, a változékony időjárástól figyelmetlenek, dekoncentráltak lehetnek a sofőrök. Vigyázzunk egymásra! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön sem érvényesül fronthatás, de a változékony időben ingadozhat a vérnyomás, fejfájás, migrén jelentkezhet, illetve koncentrálási problémák is előfordulhatnak. A szelesebb dunántúli területeken ingerlékenységet, nyugtalanságot is tapasztalhatnak. A tartósabban felhős tájakon hangulatunk, közérzetünk is romolhat. Öltözzünk rétegesen, fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,