Betesz az időjárás a hosszú hétvégének: iszonyat, ami jön

Pénzcentrum2018. március 14. 20:02

Változékony időjárásra számíthatunk a hosszú hétvégén. napsütés, eső és havazás is várható. Búcsút inthetünk a 16 foknak, és érdemes újra elővenni a téli kabátot.

Kezdetben többnyire erősen felhős időre számíthatunk csütörtökön, a középső és keleti országrészben több helyen várható eső, zápor, majd délután nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, már csak helyenként valószínű záporeső - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. A déliesre forduló szél a középső országrészben megélénkül, nyugaton néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 10 és 16 fok között, az Északi-középhegység térségében 8 fok körül várható.

Pénteken a jelenlegi prognózis szerint marad a borult, erősen felhős idő, és érdemes magunkkal vinni az esernyőt, mert kiadós esőre is számíthatunk. Fázni viszont nem fogunk, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északkeleti harmadán 7 és 10, másutt 10 és 16 fok között várható.

Szombaton országszerte kiadós esőre kell számítani, de délután és estefelé már többfelé havazásra vált a csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között várható.

Vasárnap országszerte várható kisebb havazás, hózápor, az északias szelet erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet -4 és +3 fok között valószínű, északnyugaton lesz a hidegebb, délkeleten az enyhébb idő.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

 

Címkék:
utazás, havazás, hosszú hétvége, időjárás, eső, ünnep,