Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.12.17)

Pénzcentrum2017. december 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.12.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.12.17).

36 órás előrejelzés

Vasárnap már több napsütésre számíthatunk, legfeljebb kezdetben északon lehet gyenge hószállingózás, valamint délután néhol egy-egy jelentéktelen hózápor. A Dunántúlon többfelé élénk, néhol erős lehet az északi-északnyugati szél. Reggel országszerte fagyhat, és többfelé pára, köd is képződhet. Napközben 2-6 fok valószínű.

Hétfőn többfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de az Alpokalján és délután helyenként hószállingózás, egy-egy hózápor előfordulhat. A Dunántúlon szeles marad az idő. Fagyos, néhol ködös lesz a reggel, napközben 0-5 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap kezdetben legfeljebb északon, majd néhol okozhat hószállingózás, egy-egy hózápor vizes, csúszós utakat. Az eddig lehullott hó napközben olvadhat, így hókásás, akár jeges utakra is fel kell készülni, a legmagasabb északi hegycsúcsainkon a hólánc használata is szükségessé válhat. A Dunántúlon élénk, olykor erős nyugati-északnyugati szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Továbbra is vezessenek körültekintően, tartsanak elegendő követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap frontmentes időre készülhetünk, fellélegezhetünk. A naposabb idő pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra, réteges öltözet mellett érdemes egy sétát tenni a szabadban. A hideg, téli időben fogyasszunk vitaminban gazdag ételeket, sok folyadékot! Öltözzünk melegen, rétegesen, nagy lesz a megfázásveszély.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,