Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.11.29)

Pénzcentrum2017. november 29. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.11.29).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.11.29).

36 órás előrejelzés

Szerdán napközben a keleti tájak kivételével többfelé kell csapadékra számítani. Az esőt északon és a Dunántúl magasabban fekvő területein válthatja fel havas eső, havazás. Késő este keletre is megérkezik a csapadékzóna. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Hajnalban -5, +2, délután 0 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön kezdetben országszerte, majd napközben egyre kevesebb helyen várható csapadék. Az esőt a jelenlegi számítások szerint elsősorban a Dunántúlon és északon válthatja fel havas eső, havazás. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél, míg a középső és keleti tájakon a nyugati, délnyugati szél élénkül fel. Napközben -1, +7 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán északon, majd az ország nyugati felén, este keleten is esőtől vizes, csúszós utakra kell készülni. Főként északon és a Dunántúl magasabb pontjain havas eső, hó is kialakulhat, reggel az északi, középső tájakon ónos eső sem kizárt. A Dunántúlon néhol élénk széllökés csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán kettős fronthatásra kell készülni, fejfájás, migrén jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás, keringési panaszok léphetnek fel, feszültebbek, ingerültebbek lehetünk. A hideg, nyirkos időben az ízületi és kopásos eredetű bántalmak sem szűnnek. Nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Immunrendszerünk erősítése érdekében növeljük a C-vitamin bevitelt, valamint táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,