Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.11.26)

Pénzcentrum2017. november 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.11.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.11.26).

36 órás előrejelzés

Vasárnapra egy hidegfront érkezik, kezdetben sokfelé, délután főként a Dunától keletre számíthatunk esőre, viszont a magasabb hegycsúcsainkon havas eső, havazás is előfordulhat. Feltámad az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

Hétfőn már alapvetően napos, gomolyfelhős időre van kilátás, csapadék nem valószínű. Erős, helyenként viharos lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban -5, +3, délután mindössze 3 és 7 fok közötti értékeket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap országszerte találkozhatunk esőtől vizes, csúszós a utakkal. Magasabb hegységeinkben havas eső, hó teheti síkossá, latyakossá az érintett útszakaszokat. A többfelé megerősödő északi-északnyugati szél jelentősen lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan, tartsunk nagy követési távolságot. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap erős hidegfronti hatás fog érvényesülni, ami jelentősen megterhelheti szervezetünket. A frontérzékenyeknél görcsös, reumatikus panaszok, migrén jelentkezhet. A szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedőknél vérnyomás-ingadozás, rosszullét is felléphet. A többfelé megerősödő szél miatt nyugtalanabbak, ingerlékenyebbek lehetünk, valamint hőérzetünk is lecsökken. A szürke, fényszegény idő pedig negatív hatással lesz közérzetünkre. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen. Immunrendszerünk erősítésére, növeljük a C-vitamin bevitelt, valamint táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,