Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.11.23)

Pénzcentrum2017. november 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.11.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.11.23).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön túlnyomóan felhős, időnként napos, északon, északkeleten és helyenként Sopron környékén párás, ködös idő lesz jellemző. Legfeljebb ködszitálás fordulhat elő. A Dunántúlon többfelé megélénkül a délnyugati szél. Hajnalban 0, +6, délután a naposabb tájakon 10-16, a ködös, borongós területeken 4-9 fok várható.

Pénteken többfelé csak délutánra oszlik majd fel a reggeli köd, azonban a nap hátralévő részére is borult, erősen felhős marad az ég. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás, napközben 6-13 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

A csütörtök virradóra kialakuló pára-, ködfoltok helyenként csak lassan oszlanak fel, ami jelentősen csökkentheti a látástávolságot. Legfeljebb szitálás fordulhat elő, melytől kis mértékben csúszóssá válhatnak az utak. A Dunántúlon feltámadó szél kissé csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön nem lesz front fölöttünk, de a magasban zajló erős melegedés miatt a melegfrontra érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, tompaság, fáradékonyság, illetve kialvatlanság. A nyirkos, ködös területeken a kopásos eredetű ízületi fájdalmak felerősödhetnek, errefelé a szürke, egyhangú idő lehangoltságot válthat ki. Naposabb idő a Dunántúlon ígérkezik, ami jó hatással lesz a hangulatra, közérzetre. Bár enyhül az idő, továbbra is nagy lesz a megfázásveszély, ezért ügyeljünk immunrendszerünk megfelelő erősítésére, növeljük a C-vitamin bevitelt, valamint táplálkozzunk vitamindúsan!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,