Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.11.10)

Pénzcentrum2017. november 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.11.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.11.10).

36 órás előrejelzés

Pénteken is többfelé indul párásan, ködösen a reggel, napközben alapvetően felhős lesz felettünk az ég, csak rövid időre bújhat elő a nap. Kisebb csapadék, szitálás főként északkeleten fordulhat elő. Gyenge, helyenként mérsékelt lesz a nyugati, délnyugati szél. Reggel nyugaton gyengén fagyhat, délután 9-13 fokot mérhetünk.

Szombaton a Dunántúlon indul ködösen a reggel, északon kisebb eső is előfordulhat. Napközben többnyire felhős idő lesz jellemző, de helyenként hosszabb napos időszakok is lehetnek. Északkeleten megélénkül a délnyugati szél. Hajnalban 2-6 fok valószínű, délután a legmagasabb hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken napközben néhol északon, északkeleten előforduló szitálás, gyenge eső okozhat nedves, vizes, csúszós utakat. A hajnali, reggeli órákban többfelé pára, köd csökkentheti jelentősen a látástávolságot. Keleten helyenként ködszitálásra is számítani kell. Tartsunk nagyobb követési távolságot, vezessünk óvatosan! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken sem kell fronthatásra számítani. Erősen felhős lesz felettünk az ég, a fényszegény idő rossz hatással lesz hangulatunkra, kedélyállapotunkra. Emiatt fáradékonyabbnak, levertebbnek, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A többfelé nyírkos reggeli időben az ízületi bántalmakban szenvedők panaszai fokozódhatnak. Emellett nagy lesz a megfázásveszély is, ezért öltözzünk melegen, rétegesen! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,