Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.11.01)

Pénzcentrum2017. november 1. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.11.01).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.11.01).

36 órás előrejelzés

Szerdán alapvetően száraz idő ígérkezik, közepesen, időnként erősen felhős lesz az ég, hazánk nagy részén hosszabb időszakokra kisüt a nap. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül. Estétől borongósabb idő, néhol gyenge eső várható. Délután 8 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök reggel már csak a fagyzugos helyeken mérhetünk mínuszokat, és délután is enyhül az idő, 12 és 17 fok között alakulnak a maximumok. Ismét változóan felhős idő várható, leginkább fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, majd kora estétől az erősebben megnövekvő felhőzetből északkeleten eső is kialakulhat. Többfelé megélénkül a délnyugati szél.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán eleinte helyenként pára-, ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat. Napközben a változóan felhős időben alapvetően száraz utakon autózhatunk, kisebb csapadék csak néhol alakulhat ki. A naposabb tájakon vezetés közben érdemes napszemüveget viselni. A nyugati, délnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérhetik, melyek kissé csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem kell fronthatástól tartani, de a több helyen fagyos, nyirkos reggeli időben többeknél felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, melyek akár egész nap fennállhatnak. Emellett növekszik a megfázásveszély is, így meleg öltözködés és fokozott C-vitamin bevitel javasolt! A napközben felhősebb tájakon romolhat hangulatunk, közérzetünk, fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,