Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.23)

Pénzcentrum2017. október 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.10.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.10.23).

36 órás előrejelzés

Nemzeti ünnepünkön kellemetlen őszi időben lesz részünk, országszerte várható eső, többfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Emellett élénk, erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz az északias szél. Hajnalban 7-12 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig csak 8 és 14 fok között alakul.

Kedd reggel még délkeleten fordulhat elő gyenge eső, északnyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása. Sokfelé erős, a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések kísérhetik az északi szelet. Hajnalra 4 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn országszerte esőtől csúszhatnak az utak, többfelé vízátfolyások nehezíthetik a közlekedést. A sokfelé erős, Dunántúlon gyakran viharos északias szélben jelentősen csökkenhet a járművek menetstabilitása. Tartsunk nagyobb követési távolságot, vezessünk óvatosan! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is kettős fronthatás érvényesül, de a Dunántúlon ennek mértéke a nap folyamán fokozatosan gyengül. Fejfájás, rosszullét keringési és vérnyomás-problémák jelentkezhetnek, az erős, viharos szél pedig sokaknál ingerlékenységet, nyugtalanságot válthat ki. A borongós, csapadékos időben a kopásos eredetű panaszok is felerősödhetnek, illetve ez negatív hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Ebben az időjárási helyzetben a kórokozók is könnyebben terjednek, ezért öltözzünk rétegesen, immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,