Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.17)

Pénzcentrum2017. október 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.10.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.10.17).

36 órás előrejelzés

Kedden is folytatódik a kellemes, napos októberi idő, reggel azonban ismét többfelé képződhet pára, köd, mely nyugaton és az Északi-középhegység térségében helyenként csak lassan oszlik majd fel. Ezeken a tájakon 20 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet, máshol 21-26 fokot mérhetünk. Hajnalban 5-11 fok várható. A légmozgás gyenge marad.

Szerda reggelre délnyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk, emellett ismét többfelé képződhet pára, köd. A keleti, délkeleti szél gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden a hajnali, reggeli órákban ismét többfelé képződhet pára, köd, mely jelentősen rontja a látástávolságot, emiatt vezessenek fokozott óvatossággal! A köd a déli órákig várhatóan mindenhol felszáll, száraz, napos időre számíthatnak az útnak indulók, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden is folytatódik a frontmentes, szép nyugodt idő. A hajnali hűvös, nyirkos időben azonban megnő a megfázásveszély, valamint átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Napközben a kellemesen meleg, napos idő kedvező hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre, érdemes hosszabb sétákat tenni a szabadban. A nagy hőingadozás továbbra is megterhelheti egyesek szervezetét. Náluk keringési panaszok, vérnyomás-ingadozás léphet fel. Öltözzünk rétegesen, a hűvös hajnali időben könnyen megfázhatunk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,