Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.15)

Pénzcentrum2017. október 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.10.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.10.15).

36 órás előrejelzés

Vasárnap többfelé párásan, ködösen indul a reggel, majd sok napsütés ígérkezik, csapadék továbbra sem valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz a nyugatias légmozgás. A hűvös hajnalt követően délután 20-24 fokra van kilátás. Hétfő hajnalban és a reggeli órákban az ország nagy részén pára-, ködfoltok képződhetnek, majd napközben szinte felhőtlen időre készülhetünk. Gyenge, mérsékelt marad a déli-délnyugati szél. 6-11 fokos hajnali minimumokat mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap a reggeli órákban többfelé képződhet pára, köd, mely jelentősen rontja a látástávolságot, emiatt vezessenek fokozott óvatossággal. Napközben száraz, túlnyomóan napos időre számíthatnak az útnak indulók, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A légmozgás mindenütt mérsékelt marad, nem kell veszélyt jelentő oldalszélre számítanunk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap sem érkezik front térségünkbe, igazi kirándulóidőre készülhetünk. A hűvös, néhol nyirkos hajnali időben azonban megnő a megfázásveszély. Napközben a kellemesen meleg, napos idő kedvező hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre, érdemes lesz hosszabb sétákat tenni a szabadban. A nagy hőingadozás továbbra is megterhelheti egyesek szervezetét. Náluk keringési panaszok, vérnyomás-ingadozás léphet fel. Öltözzünk rétegesen, a hűvös hajnali időben könnyen megfázhatunk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,