Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.26)

Pénzcentrum2017. szeptember 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.09.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.09.26).

36 órás előrejelzés

Kedden az eleinte felhős idő mellett a középső- és nyugati országrészben lehet számítani eső, záporok kialakulására, délután többfelé kisüt a nap, és eső is csak egész nyugaton valószínű, itt esetleg az ég is megdörrenhet. Helyenként megélénkül a keleties szél. Nyugaton 19-21, máshol 21-24 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Szerdán a Dunántúlon párás, ködös lehet a hajnal, majd nyugaton várhatók ismét záporok, eső, élénk keleties szél. Máshol felszakadozik a felhőzet, mérsékelt marad a légmozgás. 7-12 fokos hajnali hőmérsékleteket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden hajnalban még a középső- és nyugati országrészben, később csak egészen nyugaton találkozhatunk kisebb esőtől, egy-egy futó záportól vizes, csúszós útszakasszal. A hajnali órákban néhol párásság okozhat átmenetileg korlátozott látási viszonyokat. Az időnként megélénkülő szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. A rövid napos időszakokban ugyanakkor érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn nem érvényesül fronthatás térségünkben, azonban a melegfrontra érzékenyeknél továbbra is jelentkezhet migrén, alvászavar, fejfájás, koncentrálási problémák, ezeket zöld teával orvosolhatjuk. Helyenként kifejezetten hűvös lesz a hajnal, ezeken a területeken a kopásos jellegű ízületi bántalmakkal élőknek felerősödhetnek a panaszaik. Immunrendszerünk megerősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,