Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.23)

Pénzcentrum2017. szeptember 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.09.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.09.23).

36 órás előrejelzés

Szombaton észak, északkelet felől egyre nagyobb területen borul be az ég, a legtöbb napsütés délnyugaton várható. Eleinte keleten, északkeleten, a nap második felében a délnyugati tájak kivételével már több helyen várható eső, zápor. Északkeleten jelentős mennyiségre van kilátás. A nyugati-északnyugati szelet továbbra is élénk, erős lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 20 fok között alakul.

Vasárnap elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor, emellett azonban délnyugaton és délután az ország keleti, északkelet felén is hosszabb időszakokra is felszakadozik a felhőzet, napsütés is várható. A légmozgás nem lesz jelentős. Hajnalra elsősorban északon és az Alpokalján pára, köd képződhet. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, délutánra pedig 13 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton eleinte északkeleten, a nap második felében a délnyugati tájak kivételével többfelé kell esőtől, záportól vizes, csúszós utakra számítani. Az élénk, erős nyugati-északnyugati széllökések jelentősebben csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Kezdetben ugyanakkor a naposabb tájakon még érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton kettősfronti hatás fog érvényesül, így a meleg- és a hidegfrontra érzékenyek tünetei is felerősödhetnek. Keringési, vérnyomás és ízületi panaszok jelentkezhetnek, görcsös és migrénes fejfájás is felléphet. Alvászavarok is előfordulhatnak. Romlik hő- és komfortérzetünk, nő a megfázásveszély. A szelesebb idő miatt ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek lehetünk. Immunrendszerünk megerősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,