Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.22)

Pénzcentrum2017. szeptember 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.09.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.09.22).

36 órás előrejelzés

Pénteken eleinte még a középső és déli, délkeleti megyékben alakulhat ki gyenge eső, majd napközben változóan, erősen felhősen időre van kilátás hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Délután elsősorban keleten, északkeleten alakulhatnak ki ismét záporok. A Dunántúlon, a Duna vonalában és északkeleten élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél. Hajnalban 6-11, délután 15-20 fok várható.

Szombaton északkelet felől érkezik nedvesebb levegő, így az ország keleti és északi felén alakulhat ki ismét többfelé eső, zápor, nyugati, délnyugati felén naposabb, szárazabb időre van kilátás. A nyugati, északnyugati szél többfelé élénk lesz. Hajnalban 5-12, délután 12-20 fok várható, északkeleten alacsonyabb, délnyugaton magasabb értékekkel.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken eleinte még a középső és déli, délkeleti országrészben csúszhatnak gyenge esőtől az utak, majd napközben egyre inkább száraz idő lesz jellemző. Délután főként keleten, északkeleten alakulhatnak ki ismét záporok nedves, csúszós útszakaszokat okozva. A Dunántúlon, a Duna mentén és északkeleten élénk, néhol erős északnyugati szél csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken elhagyja térségünket a kettősfront, de még mindig sokaknál előfordulhat fejfájás, migrén, bágyadtság, illetve a szeles tájakon ingerlékenység, nyugtalanság. A szívbetegeket és időseket viseli meg legjobban az időjárás, ők próbáljanak meg minél több időt pihenéssel tölteni. A felhőzet azonban már többfelé felszakadozik, előbukkan a nap, ez pedig jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Öltözzünk rétegesen, ugyanis ez az idő kedvez a meghűléses betegségeknek, immunrendszerünk megerősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,