Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.21)

Pénzcentrum2017. szeptember 21. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.09.21).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.09.21).

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggel nyugaton, északnyugaton számíthatunk csapadékmentes időre, viszont errefelé is sok lesz felettünk a felhő, csak rövid napos időszakok fordulhatnak elő. Máshol esős időre ébredhetünk, keleten, északkeleten tartós, kiadós eső várható. Az élénk északnyugati szelet a Dunántúlon és északkeleten erős lökések kísérhetik. A minimum-hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. Napközben a nyugati tájak kivételével sokfelé esni fog az eső, egy-egy zápor is kialakulhat, keleten, északkeleten és északon továbbra is jelentős mennyiségű csapadék hullhat az egész napos esőzés következtében. Szeles marad sokfelé az idő, elsősorban a Dunántúlon kell számítani továbbra is erős északnyugati széllökésekre. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul, a csapadékmentes nyugati tájakon mérhetjük majd a legmagasabb értékeket.

Péntek reggel a Dunától keletre alakulhat ki még kisebb eső, a Dunántúlon csapadék nem valószínű, nyugaton pedig naposabb időszakok is előfordulhatnak. Gyenge, mérsékelt lesz az északnyugati szél, de a Dunántúl északi felén és a főváros térségében élénk széllökések előfordulhatnak. A legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön a nyugati tájak kivételével esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakkal találkozhatnak az útnak indulók, a tartósabban csapadékos északi, északkeleti és keleti tájakon akár kisebb vízátfolyások is nehezíthetik a közlekedést. Az élénk, erős északnyugati széllökések az ország jelentős részén csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön kettősfronti hatás fog érvényesülni, így a meleg- és a hidegfrontra érzékenyek panaszai is erősödni fognak. Ezért fejfájás, migrén, vérnyomás- és keringési panaszok egyaránt jelentkezhetnek. A nedves, hűvös idő miatt ízületi panaszok is felléphetnek. Hőérzetünk alacsonyabb lesz, a borongósabb időben lehangoltabbak lehetünk, valamint alvásproblémák is előfordulhatnak. Öltözzünk rétegesen, ugyanis ez az idő kedvez a meghűléses betegségeknek, immunrendszerünk megerősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,