Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.19)

Pénzcentrum2017. szeptember 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.09.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.09.19).

36 órás előrejelzés

Kedden eleinte a Dunántúlon, majd napközben az ország nagy részén kell esőre, záporokra számítani, északkeleten akár zivatar is előfordulhat. Nyugaton, északnyugaton nagy mennyiségű csapadék hullhat. Délkeleten erős déli, másutt élénk, erős északi, északkeleti szél várható. Délen, délkeleten még 19-25, máshol csupán 12-18 fokra van kilátás. Szerdán északon, északkeleten párás, ködös lehet a hajnal, napközben több helyen előfordulhat eső, zápor, keleten, északkeleten zivatar is. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél. 7-13 fokos reggeli hőmérsékleteket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden eleinte a Dunántúlon, majd napközben bárhol eső, záporok okozta csúszós, vizes útszakaszok nehezíthetik a közlekedést. Az élénk, helyenként erős szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. A borongós időben fordítsanak fokozott figyelmet saját és társaik biztonságára! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden továbbra is kettősfront hat a szervezetre. A vérnyomás- és szívproblémákkal küzdők panaszai felerősödhetnek. Az érzékenyek körében a keringési zavarok erősödésére is lehet számítani, emellett fejfájás és migrénes panaszok jelentkezhetnek. Ajánlott sok folyadékot, esetleg galagonyateát fogyasztani, és kerülni a zsíros ételeket. Az immunrendszer erősödését fokozott vitaminbevitellel érhetjük el.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,