Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.15)

Pénzcentrum2017. szeptember 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.09.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.09.15).

36 órás előrejelzés

Pénteken kezdetben nyugaton, délnyugaton lehet eső, egy-egy zápor, majd megszűnik a csapadék, és országszerte változóan napos-felhős idő lesz a jellemző. Északon élénk lesz a szél. 16-23 fokot mérhetünk délután, nyugaton lesz a leghűvösebb.

Szombaton főként nyugaton és északon számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására. Máshol változóan felhős-napos időre van kilátás. A délies szél a Dunántúl északi felé lehet élénk. Nyugaton, északnyugaton 21-23, máshol 24-30 fokig melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken kezdetben nyugaton, délnyugaton lehetnek esőtől, záporoktól csúszósak az utak, majd napközben csapadék már nem valószínű. A légmozgás többfelé mérséklődik, élénk szél az északi megyékben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken hidegfront hatását érezhetjük, fejfájás, migrén jelentkezhet, felerősödhetnek a görcsös panaszok. Emellett fáradtabbnak, tompábbnak érezhetjük magunkat, megnőhet a reakcióidő. Reggelre jelentősebben lehűl a levegő és nappal is hűvösebb, őszies időre készülhetünk, így nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözködjünk rétegesen!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,