Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.08.31)

Pénzcentrum2017. augusztus 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.08.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.08.31).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön is zavartalanul napos, száraz időre készülhetünk. A déli szél nyugaton, északnyugaton, valamint délkeleten élénkülhet meg másutt mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban még 8-14 fokot mérhetünk, délutánra azonban már 28 és 33 fok közé melegszik a levegő.

Péntek reggel, délelőtt a nyugati határszél környékén alakulhat ki egy-egy zápor, másutt sok napsütésre, derült időre készülhetünk. A Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban 10-18 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is országszerte derült, napos időre van kilátás, így elsősorban a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. A Dunántúlon és a délkeleti tájakon megélénkülő déli szél kissé lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járművekben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is marad a napos, frontoktól mentes idő. A hűvösebb reggeli órákban átmenetileg továbbra is felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, napközben pedig a melegedésre érzékenyek körében fáradság, dekoncentráltság, migrén jelentkezhet, emellett a gyulladásos ízületi panaszok is fokozódhatnak. A viszonylag nagy hőingás egyeseknél vérnyomás-ingadozást is kiválthat. Használjuk ki a napos, késő nyári időt, ne feledkezzünk meg azonban bőrünk védelméről, a déli, kora délutáni órákban erős lesz az UV-sugárzás!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,