Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.08.22)

Pénzcentrum2017. augusztus 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.08.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.08.22).

36 órás előrejelzés

Kedden eleinte napos időre, majd megnövekvő gomolyfelhőzetre számíthatunk, kisebb zápor, egy-egy zivatar az esti órákban az északkeleti határvidéken fordulhat elő. Az északias szél az északi és középső országrészekben élénkülhet meg. Napközben 23-27 fok valószínű. Szerdán többórás napsütésre van kilátás, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből legfeljebb csak északkeleten alakulhat ki néhol egy-egy gyenge zápor. A középső országrészben még időnként megélénkül az északnyugati szél. 9-13 fokos hajnalra ébredhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden elsősorban északkeleten az esti órákban felében fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar, mely nedves, vizes, csúszós utakat okozhat. A helyenként élénk északnyugati szél kis mértékben csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem lesz front térségünkben, de a hűvös reggel miatt sokaknál felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A hajnali órákban ugyanakkor nagy lesz a megfázásveszély is, ezért növeljük a napi vitaminbevitelt. Napközben viszont enyhülnek a görcsös panaszok. A nagy hőingás következtében enyhe vérnyomás-ingadozásra számíthatnak az erre hajlamosak. Néhol a kissé szeles, felhős idő miatt romolhat hő- és komfortérzetünk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,