Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.08.14)

Pénzcentrum2017. augusztus 14. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.08.14).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.08.14).

36 órás előrejelzés

Hétfőn naposabb, csapadékmentes időre készülhetünk, ugyanakkor a Dunától keletre még élénk, északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Délután fokozódik a gomolyfelhő-képződés, napközben 26 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk, a magasabban fekvő tájakon lesz csak hűvösebb. Kedden sok napsütésre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem valószínű. Mindenhol veszít erejéből a szél, gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. 12-16 fokos hajnalra ébredhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadéktól, csúszós, vizes utaktól nem kell tartanunk, azonban a Dunától keletre az élénk, északkeleten a megerősödő északkeleti szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Sok lesz a napsütés, így az éppen napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn már nem lesz front térségünkben. Javulhatnak a keringési problémákkal küzdők panaszai. A nagy hőingás miatt könnyem megfázhatunk, vérnyomás-ingadozás, görcsös panaszok léphetnek fel, ezért fokozott C-vitamin bevitel ajánlott. A hűvösebb, szelesebb tájakon rosszabb lehet közérzetünk, lehangoltak lehetünk. Ingerlékenység, nyugtalanság is felléphet, melyekhez fejfájás társulhat. A tünetek enyhítésére fokozott folyadékbevitel javasolt, érdemes citromfű teát fogyasztani.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,