Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.08.08)

Pénzcentrum2017. augusztus 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.08.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.08.08).

36 órás előrejelzés

Kedden a többórás napsütés mellett a Dunántúlon és eleinte északkeleten lehet több felhő az égen, de csapadék sehol sem várható. A déli-délkeleti szél északnyugaton megélénkülhet, máshol mérsékelt marad a légmozgás. Délután 26-32 fokot mérhetünk.

Szerdán túlnyomóan napos idő várható, csak kevés fátyol-, és gomolyfelhő lehet az égen. Egy-egy gyenge zápor, esetleg zivatar kis eséllyel nyugaton alakulhat ki. A déli-délkeleti szél mérsékelt marad. Hajnalra 14 és 20 fok közé csökken, délutánra pedig 32 és 38 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden sok napsütésre, száraz időre számíthatunk, így leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. A déli-délkeleti szelet északnyugaton élénk lökések kísérhetik, melyek kissé csökkenthetik a menetstabilitást. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járművekben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem érkezik front térségünkbe, kellemes, nyári nap vár ránk, az újabb hőhullám előtt végre kipihenhetjük magunkat. A hűvösebb reggeli órákban átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, napközben pedig a melegedés hatására kisebb vérnyomás-ingadozás, migrén, illetve koncentrálási problémák jelentkezhetnek. Az UV-sugárzás 11 és 15 óra között a tartósan napos területeken erős lesz, gondoskodjunk bőrünk védelméről!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,