Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.07.31)

Pénzcentrum2017. július 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.07.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.07.31).

36 órás előrejelzés

Hétfőn tovább fokozódik a hőség, a hajnali 15-21 fokot követően délután már 32-37 fokot mérhetünk. Sok napsütésre van kilátás, legfeljebb reggel a még felhősebb nyugati és középső tájakon fordulhat elő egy-egy zápor. A délies szél csak néhol élénkülhet meg.

Kedden derült időre ébredhetünk és napközben is szinte zavartalan napsütésre készületünk, felhő alig lesz az égen, csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél északnyugaton feltámadhat. Fokozódik a forróság, 34-38 fokig melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn legfeljebb a hajnali, reggeli órákban lehet még néhol zápor, melyek környezetében vizesek, csúszósak lehetnek az utak. Napközben száraz, napos időre készülhetünk. Élénk széllökés csak néhol csökkenthet a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

A hőhullámra kell elsősorban felkészíteni szervezetünket, mely kiemelten az időseket, kisgyermekeket, valamint a szívbetegeket, keringési és vérnyomás-problémákkal küszködőket viselheti meg. A nagy melegben tompábbnak, fáradtabbnak érezhetjük magunkat, csökken a koncentráló képesség. Igyunk napi 3-4 liter cukor-, koffein- és alkoholmentes folyadékot, kerüljük a nehéz, zsíros ételek fogyasztását! Az UV-sugárzás szintje 11 és 15 óra között többfelé nagyon erős, délen extrém erős fokozatot érhet el, gondoskodjunk bőrünk védelméről, viseljünk napszemüveget, szalmakalapot!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,