Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.07.26)

Pénzcentrum2017. július 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.07.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.07.26).

36 órás előrejelzés

Szerdán a napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet. Reggel délnyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, majd délután főként az ország nyugati, északnyugati felén kell több helyen záporokra, zivatarokra számítani. A Dunántúlon néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik a légmozgást. Hajnalban 10-16, délután 22-28 fok várható.

Csütörtök reggel keleten gyengén, máshol változóan, erősen felhős lesz az ég. Elsősorban az Alpokalján kisebb eső, egy-egy zápor is előfordulhat. A Bakonyban és délkeleten élénk lehet az északnyugati szél. Hajnalra 11 és 16 fok közé hűl a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán elsősorban a Dunántúlon, később a középső tájakon is záporok, zivatarok környezetében vizes, csúszós utakkal találkozhatunk. Intenzívebb gócok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, valamint a viharos széllökések jelentősen csökkenthetik a menetstabilitást. A szél zivataroktól függetlenül is többfelé megélénkülhet. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán már nem várható fronthatás, de a hűvösebb reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak. Napközben viszonylag gyorsan melegszik a levegő, emiatt az érzékenyebbek vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. A Dunántúlon és középső tájakon előforduló záporok, zivatarok környezetében átmenetileg az asztmások panaszai is felerősödhetnek. Az UV-sugárzás szintje 11 és 15 óra között többfelé erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,