Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.07.16)

Pénzcentrum2017. július 16. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.07.16).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.07.16).

36 órás előrejelzés

Vasárnap többfelé feltámad az északias szél, de már több napsütés ígérkezik. A gomolyfelhőkből inkább csak északkeleten, keleten alakulhat még ki egy-egy futó zápor. Hajnalban 8-12 fok között alakul a minimum-hőmérséklet, délután 23-27 fokot mérhetünk.

Hétfőn már szinte zavartalan napsütésre készülhetünk, csapadékra már sehol sem kell számítani. A szél is veszít erejéből, már csak néhol kísérhetik élénk lökések az északias szelet. Hajnalban 9-13, délután már 25-29 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap már csak északkeleten alakulhat ki egy-egy futó zápor, ami vizessé, csúszóssá teheti az érintett útszakaszokat. Napközben a többfelé megerősödő északias szél csökkentheti le a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap frontmentes időre számíthatunk, a szeles időben azonban sokaknál alakulhat ki ingerlékenység, nyugtalanság, a szélre fokozottan érzékenyeknél fejfájás, álmatlanság is jelentkezhet. A melegedő időben a melegre érzékenyeknél fáradtság, dekoncentráltság, migrén is előfordulhat, egyeseknél enyhe vérnyomás-ingadozás is felléphet. Napközben már több napsütésre készülhetünk, ami pozitív hatással lesz hangulatunkra, 11 és 13 óra között azonban nagyon erős értékeket érhet el az UV -sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,