Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.07.13)

Pénzcentrum2017. július 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.07.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.07.13).

36 órás előrejelzés

Csütörtökre virradóan egy újabb hidegfront vonul keresztül az országon, napközben már mindenütt túlnyomóan napos lesz az idő. A sok napsütés mellett többfelé erős, viharos lehet az északnyugati szél. Megszűnik a kánikula, a hőmérséklet 24 és 29 fok között marad. Pénteken sok lesz a felhő felettünk, a Dunántúlon lehetnek záporok, északnyugatra besodródhat egy-egy zivatar is. Mérsékelt marad a keleti, északkeleti légmozgás, csak a zivatarok környezetében erősödhet meg a szél. Hűvös hajnalra készülhetünk 8-13 fokokkal.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön napközben csapadékra már sehol nem kell számítani, szeles, napsütötte időben lehet részünk. Az erős szél valamint viharos széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. Napközben kevés felhő zavarhatja csak a napsütést, így a napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló, zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön hidegfronti hatásban lehet részünk, kisebb lehűlés is érezteti hatását, így napközben csökkenhetnek a keringési panaszok és a hőségérzet. A görcshajlam és a görcsös fejfájás panaszok viszont többeknél előfordulhatnak az elvonuló hidegfront miatt. A megerősödő szél csökkenti a koncentráló-képességet, türelmet, ingerlékenyebbek lehetünk, egyeseknél nyugtalanságot, alvászavarokat okozhat, illetve szív- és keringési panaszok, de akár migrén, fáradtság, emésztési panaszok is jelentkezhetnek. Az UV-sugárzás az extrém fokozatot is elérheti, ezért aki teheti kerülje a nehéz fizikai munkát, és tartózkodjon hűvös helyen a tűző nap elől!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,