Kész, vége: újabb magyar utazási iroda csődölt be

Pénzcentrum2017. július 2. 19:54

A mai naptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, nem tudja teljesíteni az utazási szerződés szerinti kötelezettségeit a Green Holidays Kft. - értesült a Pénzcentrum.

A Green Holidays Kft. sajnálattal tájékoztatja Önöket, hogy a mai naptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, nem tudja teljesíteni az utazási szerződés szerinti kötelezettségeit

 - olvasható a greentravel.hu-n.

A társaság vagyoni biztosítékát az UNIQA Biztosító Zrt. szolgáltatja. A szükséges intézkedéseket a társaság helyett is a biztosító teszi meg és a kárenyhítés módjáról is a biztosító dönt. A társaság utazási szerződés szerinti kötelezettségeinek teljesítése érdekében szükséges intézkedések megtétele iránt - a társaság vagyoni biztosítékának terhére - a Kormányhivatal intézkedik a biztosítóval együttműködve.

Hogy mit tehetnek a pórul járt utasok? A társaság kötelezettségeinek elmulasztásából eredő igényeiket közvetlenül a biztosítóval szemben érvényesíthetik. A társaság kéri, hogy igényeiket a biztosítónál jelentsék be, az alábbi elérhetőségen: info@uniqa.hu.

 

Címkék:
utazás, nyaralás, utazási iroda, penzcentrum,