Strandolók táskáit fosztogatták Siófokon + videó

Pénzcentrum2017. június 25. 14:01

A siófoki rendőrök elfogtak két dunaújvárosi lakost, akik a parton őrizetlenül hagyott táskákat loptak - írja a Police.hu

Június 21-én az esti órákban két férfi ellopott az egyik helyi szabadstrand padjáról két táskát, a bennük lévő pénztárcákkal, személyes iratokkal, telefonokkal, ruhaneműkkel és egyéb személyes dolgokkal együtt. A sértettek azonnal értesítették a rendőrséget, akik - lakossági bejelentés alapján - a közelben elfogták a két dunaújvárosi lakost, akiket előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A 29 éves T. Balázs Csabát, és társát, a 36 éves D. Károly Zoltánt a nyomozók lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a férfiak által használt - és az eljárás keretében lefoglalt - személygépjárműben további bűncselekményekből származó értékek voltak. Az ezekkel kapcsolatos körülmények vizsgálata az eljárás további részét képezi.

A zavartalan pihenése érdekében fogadja meg a rendőrség tanácsait!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • Csak a nyaraláshoz, pihenéshez elengedhetetlen felszerelést vigye magával.
  • A strandoláshoz nem feltétlenül szükséges használati tárgyakat, ékszereket, bankkártyát, iratokat hagyja otthon, vagy biztonságos helyen.
  • Csak szükséges mennyiségű készpénzt vigyen magával a strandra.
  • Mobiltelefonját, fényképezőgépét, kameráját, gépkocsijának kulcsait ne hagyja őrizetlenül, használja az értékmegőrzőket!
  • Gépkocsiját mindig zárja be, értékes tárgyakat, táskát soha ne hagyjon látható helyen az utastérben, ezeket inkább a csomagtartóban helyezze el!

Címlapkép: Police.hu

Címkék:
utazás, rablás, rendőrség, strand, siófok, fosztogatás, használt telefonok,