Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.22)

Pénzcentrum2017. június 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.06.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.06.22).

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggel gyengén, közepesen felhős időre ébredhetünk, csapadék sehol sem várható. A légmozgás gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. Napközben sok napsütésre számíthatunk, de nyugaton, délnyugaton egy-egy frissítő zápor, zivatar elszórtan kialakulhat. Sokfelé megélénkül a nyugatias szél. A csúcshőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Péntek reggel már több felhő lesz felettünk, de csapadék ekkor még nem valószínű. A délnyugati szél délnyugaton megélénkülhet. A legalacsonyabb hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön az ország nagy részén száraz utakra számíthatnak az útnak indulók, de nyugaton, délnyugaton egy-egy futó zápor, zivatar vizes, csúszós útszakaszt okozhat. Az élénk nyugatias szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását, de a zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló, zárt járműben. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön nem lesz front térségünkben, tovább folytatódik a kánikula, mely már az egészséges szervezetet is jelentősebben igénybe veheti. Lehetőleg tartózkodjunk hűvös helyen. Továbbra is gyakori tünet lehet a migrén, a dekoncentráltság, a fáradékonyság. A napos időben az UV-sugárzás ismét nagyon erős, extrém erős lesz, ezért 11 és 15 óra között kerüljük a direkt napfényt! Fogyasszunk napi 3-4 liter cukor- és alkoholmentes folyadékot!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,