Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.14)

Pénzcentrum2017. június 14. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.06.14).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.06.14).

36 órás előrejelzés

Szerdán változóan felhős időre, többfelé megélénkülő, erős lökésekkel járó északnyugati szélre van kilátás. Jelentéktelen csapadék csak a Dunántúl déli határa mentén fordulhat elő a hajnali, reggeli órákban. Eleinte 11-17 fokot mérhetünk, majd délután 24-29 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön túlnyomóan napos, csapadékmentes idő várható. A légmozgás mérséklődik, időnként az ország keleti-északkeleti részén élénkülhet csak meg. Hajnalban 11-15 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán legfeljebb a reggeli órákban a délnyugati határ mentén alakulhat ki egy-egy zápor, melyek környezetében átmenetileg vizesek, csúszósak lehetnek az utak. Többfelé élénk, helyenként erős északnyugati szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán fronthatásra nem kell számítani. A nappali felmelegedés a melegfront érzékenyeknek és a vérnyomás-problémákkal küzdőknek okozhat panaszokat. Fáradékonyság, bágyadtság, emésztési problémák léphetnek fel. Sok folyadék fogyasztása ajánlott. Az élénk szél miatt felléphet még ingerlékenység, nyugtalanság. Ugyanakkor csökken fülledtség érzetünk. A 10 és 16 óra közötti időszakban azonban az UV-sugárzás elérheti az extrém fokozatot, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, és lehetőleg kerüljük a direkt napfényt és a megterhelő fizikai munkát!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,