Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.09)

Pénzcentrum2017. június 9. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.06.09).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.06.09).

36 órás előrejelzés

Péntek reggel napos, derült időre ébredhetünk, felhők alig lesznek az égen, csapadék nem várható. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. Napközben is sok-sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék továbbra sem lesz. Északnyugaton a délies, délkeleten az északkeleti szél élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Szombat reggel már változóan, erősen felhős időre készülhetünk, nyugaton egy-egy futó zápor is előfordulhat. A Dunántúlon egyre többfelé északnyugatira fordul a szél, és megélénkül. A minimum-hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken napos, csapadékmentes időre, kedvező közlekedési viszonyokra számíthatnak az útnak indulók. Ugyanakkor északnyugaton a déli, délkeleten az északkeleti szelet kísérhetik élénk széllökések, melyek kissé csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken nem lesz front térségünkben, de a melegedés hatására a melegfrontra fokozottan érzékenyek körében enyhe tünetek előfordulhatnak, migrén, bágyadtság, dekoncentráltság jelentkezhet. A napos idő jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Északnyugaton és délkeleten a kissé szeles idő az érzékenyek körében ingerlékenységet okozhat. Érdemes lesz minél több időt a szabadban tölteni, ugyanakkor a 11 és 15 óra közötti időszakban az UV-sugárzás eléri a nagyon erős fokozatot, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, és lehetőleg kerüljük a direkt napfényt! Fogyasszunk napi 3-4 liter alkohol- és cukormentes folyadékot!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,