Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.07)

Pénzcentrum2017. június 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.06.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.06.07).

36 órás előrejelzés

Szerdán még helyenként számíthatunk lokális záporok kialakulására, kezdetben a déli tájakon, délután keleten, északkeleten zivatarok is lehetnek. Többfelé élénk lesz az északnyugati szél, melyet zivatarok környezetében erős lökések is kísérhetnek. Napközben 22-27 fok között alakul a hőmérséklet, a zivatarokat követően felfrissül a levegő. Csütörtökön kezdetben még keleten alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar, majd napközben már sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás. Többfelé élénk, északkeleten erős lehet az északnyugati szél, mely mindenhol mérséklődik a délután folyamán. Hajnalban 8-14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán még elszórtan számítani kell záporoktól, helyenként zivataroktól vizes, csúszós utakra. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Sokfelé élénk északnyugati széllökések ronthatják kissé a járművek menetstabilitását, de zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni, illetve a naposabb tájakon parkolók ne hagyják gyermekeiket, házi kedvenceiket a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán hidegfronti tünetek jelentkezhetnek az érzékenyek körében. Reggelre felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, valamint görcsös panaszok is előfordulhatnak, de délután ezek a tünetek mérséklődnek. A kissé szeles időben nyugtalanabbak lehetünk, egyeseknél fejfájás is előfordulhat. 11 és 15 óra között a naposabb tájakon erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről! Erősítsük immunrendszerünket, ugyanis az elmúlt napok fronttevékenységei jelentősen igénybe vette szervezetünket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,