Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.02)

Pénzcentrum2017. június 2. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.06.02).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.06.02).

36 órás előrejelzés

Péntek reggel északon, északkeleten alig lesz felhő az égen, a Dunántúlon azonban felhősebb időre ébredhetünk, nyugaton, délnyugaton egy-egy futó zápor is előfordulhat. A légmozgás mindenhol gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul. Napközben északon, északkeleten és keleten szinte zavartalan napsütésre van kilátás, a Dunántúlon azonban időnként gomolyfelhők megjelenhetnek az égen, de számottevő csapadék nem várható. Északon időnként élénk lehet a nyugatias szél. A csúcshőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Szombat reggel az ország északkeleti harmadán ébredhetünk zavartalan napsütésre, a Dunántúlon és délen változóan felhős lesz az ég, de csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt marad az északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken kezdetben nyugaton, délnyugaton találkozhatunk egy-egy futó záportól, esetleg zivatartól vizes, csúszós útszakasszal. Az északi tájakon élénk nyugatias széllökések ronthatják kissé a járművek menetstabilitását, de zivatarok környezetében is számítani kell átmenetileg élénk, erős lökésekre. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken sem lesz front térségünkben, de a meleg idő hatására az érzékenyek körében keringési- és vérnyomáspanaszok előfordulhatnak. Kezdetben a felhősebb dunántúli tájakon élők fáradékonyságot, rossz közérzetet tapasztalhatnak, de napközben ezek a panaszok az egyre több napsütés hatására megszűnnek. Figyeljünk oda a megfelelő folyadékbevitelre, ha lehet kerüljük a cukros üdítőket. 11 és 15 óra között a napos időszakokban nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, hiszen akár negyed óra alatt is leéghetünk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,