Itt az újabb bejelentés: még egy nagy név jön a Szigetre

Pénzcentrum/MTI2017. május 2. 19:03

Az aktuális nemzetközi elektronikus-popzenei színtér egyik legsikeresebb szereplője, a Chainsmokers is koncertet ad az idei Sziget fesztiválon - jelentették be kedden a szervezők. A Volt fesztivál nulladik napjára pedig hamarosan elfogynak a jegyek.

A Chainsmokers debütáló albuma, a Memories... Do Not Open alig egy hónapja jelent meg és rögtön 62 országban, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Spanyolországban és Oroszországban az első helyen nyitott az iTunes-listán. A csapat több mint negyven állomásos turnéja keretében lép fel a Sziget fesztiválon, amelyet augusztus 9. és 16. között rendeznek.

A közelmúltban a legjobb dance felvétel kategóriában a Don't Let Me Down című számért Grammy-díjjal jutalmazott amerikai dj-duó, Alex Pall és Drew Taggart lemezén olyan slágerek szerepelnek, mint a Coldplay tagjaival közösen rögzített Something Just Like This vagy a Paris, amely már csaknem 300 millió kattintást számlál a legnépszerűbb videomegosztó oldalon.

A Chainsmokers albumának megírásában és feléneklésében olyan ismert előadók vettek részt, mint Emily Warren, Jhene Aiko, Louane, a Florida Georgia Line, valamint a már említett Coldplay.

Ha szereted a Linkin Parkot, jobb lesz sietni

A 25. Telekom Volt Fesztivál nulladik napi LINKIN PARK koncertjére már csak 1000 db jegy kapható. Ezt követően pedig a koncert már csak ötnapos bérlettel látogatható.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép forrása: sziget.hu

 

Címkék:
utazás, fesztivál, zene, koncert,