Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.24)

Pénzcentrum2017. április 24. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.04.24).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.04.24).

36 órás előrejelzés

Hétfőn kezdetben több, délután kevesebb napsütésre számíthatunk, jelentéktelen eső északkeleten alakulhat ki. Sokfelé megélénkül a nyugati, északnyugati szél, nyugaton erős lökések is előfordulhatnak. Hajnalban helyenként kevéssel fagypont alá csökkenhet a hőmérséklet, délután 11-17 fok várható, délnyugaton lesz melegebb.

Kedden megerősödik a déli, délnyugati szél, mellyel együtt meleg levegő érkezik térségünkbe. Így többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat, és a hajnali fagyok is megszűnnek. Kisebb eső, zápor, helyenként egy-egy zivatar a Tiszától nyugatra alakulhat ki.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn még északkeleten elvétve alakulhat ki jelentéktelen eső, egy-egy kisebb zápor, így lokálisan vizes, csúszós utak előfordulhatnak ebben a régióban. Sokfelé megélénkül, nyugaton néhol megerősödik a nyugati, északnyugati szél, mely lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn már frontmentes időre készülhetünk, melegedés kezdődik, emiatt a melegre érzékenyek panaszai fokozódhatnak majd. Migrénes fejfájás, fáradékonyság, alvás zavarok egyaránt jelentekezhetnek. A sokfelé megélénkülő szél hatására ingerlékenyság, frusztráltság, nyugtalanság is felléphet. Még hűvös lesz a reggel, így továbbra is felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Gondoskodjunk szervezetünk vitamin-utánpótlásáról! Öltözzünk rétegesen!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,