Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.22)

Pénzcentrum2017. április 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.04.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.04.22).

36 órás előrejelzés

Szombat reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, de csapadék nem várható. A Dunántúlon helyenként a nyugati, északkeleten a délnyugati szél élénkülhet meg. Helyenként gyenge fagy előfordulhat, a minimum-hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul. Napközben gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, északnyugat felől több tájegységünkön is kialakulhat egy-egy futó zápor, a délen, délnyugaton lehet csapadékmentes az idő. Egyre többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugati-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Vasárnap reggel délnyugaton lehet borongósabb az idő, ott gyenge eső is előfordulhat, máshol változóan felhős időre ébredhetünk. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet az északnyugati szél. Hajnalban -1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton a déli, délnyugati tájak kivételével előfordulhatnak futó záporok, melyek vizes, csúszós útszakaszokat okozhatnak. A nyugati-északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik, melyek jelentősebben csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton gyenge hidegfronti hatás fog érvényesülni. A reggeli órákban felerősödhetnek az ízületi eredetű panaszok. Napközben görcsös fejfájás jelentkezhet, a feltámadó szél miatt ingerlékenyebb, nyugtalanabbak lehetünk. Gondoskodjunk szervezetünk vitamin-utánpótlásáról. Öltözzünk rétegesen, nagy lesz a megfázásveszély!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,