Szuperrazzia az utakon: retteghetnek az autósok

Pénzcentrum2017. április 19. 08:23

Egész napos sebességellenőrzéssel próbálják kiszűrni a gyorshajtókat április 19-én 6 órától másnap 6 óráig egy évek óta ismétlődő európai akció, az úgynevezett Speedmarathon keretében - közölte a rendőrség.


A magyar rendőrség is csatlakozik az áprilisi, Speedmarathon nevű összeurópai sebességellenőrzéshez. Az egész napos akció keretein belül minél több gyorshajtót próbálnak lefülelni.

A rendőrség honlapján azt írja, az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett a rendőrségre, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait megyénkénti bontásban itt találjátok.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Tavaly áprilisban az akció keretében 857 helyszínen ellenőrizték a járművek sebességét, és 3741 gyorshajtót bírságoltak meg.

FRISS: Az időjárási körülményekre tekintettel a rendőrség felfüggesztette a szerda reggel kezdődött 24 órás sebességellenőrzési akciót. El nem marad a szuperrazzia, hogy mikor szállják meg az utakat a rendőrök, egyelőre nincs információ.

Címkék:
utazás, rendőrség, traffipax, penzcentrum,