Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.18)

Pénzcentrum2017. április 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.04.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.04.18).

36 órás előrejelzés

Kedden országszerte számíthatunk gyenge esőre, záporokra, északnyugaton helyenként egy-egy zivatar is kialakulhat. Többfelé megélénkül, a középső országrészben megerősödik az északi-északnyugati szél. Hajnalban 3-7 fok közötti minimum, délután 10-13 fok közötti maximum hőmérsékletekre számíthatunk.
Szerdán erősen szeles, hűvös, csapadékos napra készülhetünk. Hajnalban 1-6 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden többfelé alakulhatnak ki záporok, helyenként egy-egy zivatar is előfordulhat, emiatt többfelé kell vizes, csúszós utakra készülni az útnak indulóknak. Az időnkénti intenzív csapadéktevékenység miatt jelentősen lecsökkenhet a látástávolság, ehhez még erős, viharos széllökések is társulhatnak, melyek ronthatják a járművek menetstabilitását. A változékony, hűvös idő következtében nő a reakcióidő, gyakori fáradtság jelentkezhet. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden is hidegfronti hatás fog érvényesülni, így a frontérzékenyeknél továbbra jelentkezhet görcsös, migrénes fejfájás, vérnyomás-ingadozás, valamint egyeseknél fáradékonyság, rossz közérzet is felléphetnek. A hűvös reggeli időben a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A változékony idő kedvez a kórokozók terjedésének, ezért öltözzünk rétegesen és immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,