Idén is komoly fesztivált rendeznek egy kis veszprémi faluban

Pénzcentrum2017. április 10. 19:30

A Balaton északi partján, Paloznakon idén már hatodszorra rendezik meg a Paloznaki Jazzpikniket, ami egy kis Tájház-udvaráról indult, és vált 3 napos, 4 színpados, 20 koncertes rendezvénnyé, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat tagjává.

Idén augusztusban is megrendezik a Paloznaki Jazz Piknik fesztivált. A szervezők arról tájékoztatták a Pénzcentrumot, hogy a 6. évet egy különleges nulladik nappal nyitják: a Kool & the Gang ad koncertet a Nagyszínpadon. A sort pénteken és szombaton olyan nemzetközi és hazai előadók folytatják, mint az Incognito, vagy Matt Bianco .

A falu főutcáján jazz formációk szórakoztatják a járókelőket, idén pedig újdonság lesz a Pezsgő terasz, ahol a mediterrán jazz életérzés is helyet kap. És persze marad a vidéki hangulat, a legjobb Balatonfüred-Csopaki borok, díszletnek pedig a Balaton közelsége, a szőlősorok, a kis utcácskák és a fehérre meszelt, Balaton-felvidéki házak.

Augusztus első hétvégéjén a Jazzpikniken részt vesznek az északi part közkedvelt éttermei, kézműves termelői és borászatai is.

Címkék:
utazás, fesztivál,